Gunfights Katia Kura i roto i 2 Michoacán Municipalities

Na te pupuhi i kaha te kati i nga kura i roto i nga taone e rua o Michoacán i nga ra tata nei, engari ko te nuinga i whakatuwherahia i te Mane.

I te iti rawa e rua nga kura i Matanguarán, he hapori i te taone nui o Uruapan, i katia i te Rapare na te pupuhi pu, i te mea neke atu i te 20 i Nuevo Parangaricutiro i tutakina i taua ra ano na te tautohetohe i waenga i nga mema o te Jalisco New Generation Cartel (CJNG) me te Cárteles Unidos.

I Matanguarán, ko nga akonga me nga kaiako o te kura tuatahi me te kura tuarua i mau i roto i te pupuhi o te pupuhi, i kii te niupepa Milenio.He ataata i tukuna ki Youtube na te niupepa El Sol de Morelia e whakaatu ana i nga tauira e noho ana i runga i te papa o to raatau akomanga i te wa o te riri.

Ko nga kura tuatahi me nga kura tuarua o Matanguarán i kati tonu i te Mane, i kii a Milenio, engari ko te Michoacán Ministry of Education i kii i roto i tetahi korero ko te nuinga o nga kura i tutakina na te tutu i whakatuwherahia i te Mane.

I toro atu a Milenio ki Matanguarán, he taone whakaputa awhekareti tata ki te 20 kiromita te tawhiti atu i Uruapan, me te kii kei te kitea nga roopu mau patu i te takiwa.

whakaahua

Whai muri i te mauhere i roto i to raatau kura mo nga haora e toru, ka wehe nga kaiako me nga tauira i te kura i runga i te tira i mauhia e nga mana whakahaere.KAUPAPA KAUPAPA

I kii te niupepa, neke atu i te tekau ma rua nga tangata mau patu e mau kakahu parepare i kitea i roto i te taraka tiki pango.Ko te kii kaore nga kainoho i te mohio he mema ratou no te ope tiaki whaiaro, he hunga hoko tarukino ranei engari i whakaae ratou kua maha nga marama e noho ana ki taua takiwa.Ko te korero a nga kainoho ki a Milenio ko aua tangata ano i uru ki te whawhai pu i tera wiki.

I Nuevo Parangaricutiro, kei te rohe o Uruapan, ko te tukinga moata o te ata o te Taite kua hipa, tokorima nga tangata i mate.I puta te tautohetohe i roto i te whare rangatira o te taone nui i te taone nui o Nuevo San Juan Parangaricutiro.He kura tuatahi he mita noa mai i te whare rangatira o te taone nui, engari he mea kau i te wa i pa mai te pu, e kii ana a Milenio.

I kii te niupepa ko te ahua o te kura tuatahi o José María Morelos i pakaru e nga rau o nga matā i te wa o te tukinga, i te Mane i kitea e te kai-tiaki nga pouaka kua pau i roto i te whare kura.

I kii te Tumuaki Adolfo Torres he tikanga kei te kura hei tiaki i nga tauira ina pa mai te pu ki te tata.E toru nga tangi o te pere o te kura e tohutohu ana i nga tauira me nga kaiako kia noho tonu ki roto i o ratau akomanga me te takoto ki te papa, hei tana.

Ko Michoacán te tuatoru o nga kawanatanga tino tutu i tera tau, neke atu i te 2,700 nga kohuru.Ko te Kawana Alfredo Ramírez Bedolla i kii tata nei ka ono tau te whakamaarama i te kawanatanga.

SENKEN NIJ IIIA koti matā.Kia ora koe, kia ora.

whakaahua

whakaahua

whakaahua

Rauemi Kawe Kaikawe: 1000D Nylon

Rauemi SAP: Aramid

Rahi: S, M, L

Rohe whakamarumaru : 0.31m2, 0.34m2, 0.37m2

Taumaha: 2.30±0.2kg, 2.50±0.2kg, 2.70±0.2kg

Wāhanga Tiaki: Mua, Muri, Taha

Taumata Tiaki: NIJ 0101.06 IIIA

Tu mokemoke

Kei te waatea nga putea pereti o mua me muri

E waatea ana te velcro o mua me muri hei tohu

  • Tōmua:
  • Panuku: