Inštrukcia rotujúceho majáku LTE1675

_ML_8605.jpg

A. Prehľad produktu

LED otočný maják LTE1675 je novo navrhnutý našou spoločnosťou podľa požiadaviek aplikácie v rôznych oblastiach trhu.S vlastnosťami vysokej intenzity, nízkej spotreby, dlhej životnosti, vysokej stability a jednoduchej inštalácie.Môže byť aplikovaný na inštaláciu špeciálnych vozidiel v rôznych oblastiach.Majú veľký výstražný vizuálny uhol až 360°.

B.Technické parametre

Pracovné napätie: DC10-30V

Výkon: 16W

Pracovná teplota: -40 ℃ ~ + 75 ℃

Rozmer svetla: φ110×217mm

Farebné prevedenie: jantárová

Vzor blesku:Obeh blikávzor a vzor ostrého záblesku (predvolená inštalácia vzoru obehového blikania pre svetlo namontované na DIN s výnimkou špeciálnych požiadaviek.

Obrys:

blob.png

Pokyn:

Nainštalujte otočný maják na objímku.Nemá žiadnu funkciu prepínania režimu, dá sa nastaviť pred opustením továrne.Predvolená inštalácia vzoru obehového blikania, s výnimkou špeciálnych požiadaviek.

Pozor:

1, Pozitívna a negatívna sila nemôže byť uctievaná, inak nemôže správne fungovať;

2, Náklony udržiavajte čisté, aby neovplyvňovali svetelný efekt;

3, tento produkt je prísne zakázaný kontakt so silnými kyselinami (ako je silná kyselina sírová, silná kyselina dusičná atď.), aby sa zabránilo poškodeniu produktu;

4, Po rozsvietení produktu sa nemôže pozerať priamo, inak to spôsobí poškodenie zraku;

5, Keďže sa produkt neustále zlepšuje, máme právo aktualizovať špecifikácie a informácie o produkte.Ak existujú nejaké aktualizované informácie o produkte, nebudeme vás o tom po jednom informovať.Ďakujeme za pochopenie.

Údržba

Hotové výrobky by mali byť umiestnené na vetranom a suchom mieste, manipulujte s nimi jemne bez silného tlaku, aby nedošlo k poškodeniu.

  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie: