Antifact mo le aveta'avale fa'asuasua ole 'ava - 5mins Tu'u Atu Fa'amatalaga Fa'aletulafono Mo Leoleo Puipui a Shen Yang

Ole 'ava malosi ole aveta'avale ole "KEY ILLEGALE ACTS" i Shenyang.I le mae'a ai o le fa'aauauina o galuega su'esu'e o le ave ta'avale 'ona, ua fa'aitiitia ai amioga fa'asolitulafono.Ina ia faʻaitiitia atili taumafaiga, na faʻaalu e leoleo leoleo a Shenyang le 1.8 miliona Yuan i le faʻatauina o meafaigaluega fou mo le aoina vave o faʻamaumauga ma le pulega e pulea ai le saogalemu o le avetaavale.

O leoleo uma a Shenyang Security o le a faʻapipiʻiina i mea faʻapitoa talu mai le vaiaso muamua o le 2018 mo le sili atu le saogalemu o le pulega o le taulaga.

—————————————————————————

Su'ega fa'ailoa vave ma sa'o

Fa'aleleia atili le lelei o su'esu'ega ave ta'avale 'ona

20180108图片2.jpg

O meafaigaluega fou e fua ai le ava malosi e mafai ona faʻamautinoaina o faʻamaumauga na aoina ma faʻasaoina ma alu i le pulega e ala i le 4G. I lenei auala, faʻamautinoa le faʻamalosia o tulafono, ma le vaavaaia o amioga a leoleo.O lenei masini na maua se masini maaleale mo le suʻega e tusa lava pe faʻafeiloaʻi ma soʻo se avetaavale onā o loʻo manaʻo e faʻapipiʻi, ma e mafai ona tuʻuina atu faʻamaumauga i tua i le taimi e tasi.

20180108图片3.jpg

Tuuina atu o faʻamatalaga i le taimi e tasi

So'o se tasi e le mafai ona tape ma suia fa'amaumauga e aunoa ma se fa'atagaga

O faʻamaumauga o suʻega o le a tuʻuina atu i luga ole laulau e le sili atu ile 5 sekone.O le fa'atonuga o fa'amaumauga o le a va'ava'ai atu i masini 'ava malosi ta'itasi, ma sauni e talia so'o se fa'amaumauga.O le taimi lava e maua ai faʻamaumauga, o le a loka uma i latou ma e leai se tasi o tagata o le aiga e mafai ona maua e sui, e oʻo lava i le tapeina, lea e mafai ona mautinoa le saʻo o faʻamaumauga.

20180108图片4.jpg

  • Muamua:
  • Sosoo ai: