Fa'aoga Fa'avae ole Telescopic Baton Leoleo

Fa'aaogāga fa'aa'oa'oga a leoleo teleskopiko

 

1Fai sa'o le la'au telescopi

 

O loʻo i ai se faʻamatalaga.Pe a auai leoleo i aʻoaʻoga talafeagai i taua moni, o se tasi o aʻoaʻoga o loʻo i totonu o le "faʻaaogaina o paʻu".Pe a tuʻuina atu le faʻatonuga o le "ave i fafo o le uʻamea", e ese le ofuina e leoleo o le ufiufi uʻamea i luga o le fusipaʻu tele, ma o paʻu i totonu o le seti e le tuʻuina i se auala masani.Pe a ave i fafo le la'au, atonu e le'i faia e le faiaoga.Pe a tiute leoleo e fai fusipa'u tele, e mafai ona latou tu'u le u'a teleskopiko i totonu o le ufi ufi i se tulaga gaugau e tusa ai ma a latou masani.Afai latou te masani e ave laau mai le itu taumatau o le tino i o latou lima taumatau, e tatau ona tuu le ulu o laau i totonu o le ufiufi o le laau i le itu tauagavale agai i lalo;afai latou te masani i le aveina o laau mai le itu agavale o le tino i o latou lima taumatau, e tatau ona tuu ulu laau i totonu o le itu tauagavale lima lima.O osofa'iga sauā i leoleo e masani ona tupu i se taimi vave.O fa'amatalaga o lo'o i luga o le ofuina o le pa'u e mafai ona fesoasoani e maua vave ai le pa'u pe a tupu fa'alavelave fa'afuase'i i le taua.E le tatau ona tilotilo i le itu o le ulu laau ma togi i fafo e loka ai aʻo leʻi faʻaaogaina.I loʻu manatu, o le saoasaoa o le aveeseina o le paʻu o le a aʻafia i le faʻatapulaʻaina o le ave o le paʻu mai le itu tauagavale o le tino, ma e sili atu ona faigofie ma vave ona ave i fafo ma togi i fafo le paʻu i tua i le itu taumatau.

 

2Uu auala ole telescopic baton

 

Ina ia mafai ona maua le ta'aloga atoa i le malosi sili ma le mautu o le talo pe a talotalo, o le auala sa'o o le uu o le uu mau o le laau i tamatamailima e lima, ma mulimuli ane tuu se mamao pe a ma le lua tamatamailima mai le si'usi'u o le laau.E tatau ona iloa o le siʻusiʻu o le paʻu e leʻi togi i fafo e mafai foi ona lavea le ulu o le isi itu, ua, lima, tua, ivi ma isi vaega.

 

3O le tu o le fesiligia ma le mataala ma se laau

 

1. Tulaga su'esu'e fa'asaga i se la'au: pe a leai se mana'oga e tosoina se fana ae mana'omia le uuina o se la'au mo su'esu'ega fa'asaga, fa'asaga i le isi itu, tu'u le laau i le lima taumatau (tulaga gaugau) i luga o le fusi i luma ole le tino, ma tuu le alofilima o le lima agavale i le lima taumatau e ufiufi ai le laau i le tele e mafai ai, lea e pei o le siiina i luga o le leoleoga pe a fai o latou ofu mo le fesiligia.O le fa'amoemoe ia vave fa'ate'a le fa'aoga pe a tula'i mai ni osofa'iga, ae aunoa ma le fa'ailoaina o mea faigaluega a leoleo, ina ia 'alofia ai le fa'atupula'ia o fete'ena'iga.

 

2. Tu'u le la'au fa'apolopolo (e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se tolu)

 

(1) Uu i luga o le laau: tu i lou itu, ma lou vae agavale i luma, ma lou lima taumatau o loʻo uuina le laʻau (lea ua togi i fafo ma loka), taofi le laau i luga ma lou lima i lalo, le ulu o le laau i lalo, ma le tino laau o loo natia i tua o le vae taumatau.Ia faaloaloa atu le alofilima agavale i luma teisi pe uu le fusi o le fusipa'u, ma tilotilo i le isi itu e fai ai se tulaga puipui.

 

(2) La'au u'u i luma: tu i lou itu, punou teisi vae, vae agavale i luma, lima taumatau o lo'o u'u le laau (loka), fa'amau i le tau'au taumatau, si'usi'u fa'asino ile isi itu, lima agavale alofilima agai i luma.Atonu e faapea mai leoleo e aʻoaʻo e le faiaʻoga le lima agavale e uu le moto i le faiga fusuaga.O lo’u taofi, e tatau i leoleo ona faamalosia le tulafono i se faiga malamalama ma le agamalu.A uu o latou moto, e masalomia i latou o le osofaʻi ma faigofie ona faʻamalosia o latou lagona.E le gata i lea, e tatau ona latou faʻaogaina le faʻaogaina o le malosi, lea e taʻua o le "pulea o le tetee".E mafai fo'i ona tulei ese le tino po'o le lima o le fili e osofa'i, ona fa'atino lea o le osofa'iga o le ta.E le gata i lea, e tuu le pulu i luga o le tauau taumatau, ma le siʻusiʻu o le laau e faasino i le tulaga o le fili, lea e mafai ona faʻavaivai ai le tulilima o le lima taumatau, sili atu ona puipuia le ivi taumatau, ma aloese mai le osofaʻia e le isi itu. i le tele o avanoa avanoa.I le taimi lava e tasi, o le uuina o le paʻu i luga o le tauau e le faigofie ona faoa, ma e mafai ona osofaʻi vave, osofaʻi ma solomuli.O laau moto o le ute lea o le martial arts a Saina, ae o lenei tulaga e le mafai ona faʻafefeina e leʻo faia e leoleo a Saina ae na faia e leoleo papalagi i le taua moni.

 

(3) Tu'u i tua le laau Alert: pe a tatu'i le fili i se laau ma ua le mafai ona lavea le sini, pe a togi le laau i le itu agavale o le tino, o le lima taumatau e uu le laau i lalo o le lima, le siʻusiʻu o le laau. o lo'o fa'afeagai pea ma le fili, ae tu teisi i luma le lima agavale.O lenei tulaga puipui e mafai ona toe oso ai se isi osofaʻiga, ae ona o le faʻaogaina o le backhand, poloka ma volley e lelei, ma o le vaeluaga o osofaiga e le lava.

 

4Le tele o metotia o le togiina i fafo o la'au i le taua moni

 

1. Auala i luga o le laau: a uma ona aveese le laau mai le ufiufi o le laau ma le lima taumatau, o le tulilima e faʻasaga i luga, ma le faʻamau loka e togi i fafo ma le pito i fafo ma le fesoasoani o le malosi o le lima ma le malosi tapulima, faʻatutu ai se tulaga. tulaga leoleo ma le laau i le lima.E tatau ona lava le avanoa i luga o le ulu, a leai o le a le galue lelei.

 

2. Auala i lalo o le laau: a uma ona aveese e le lima taumatau le la'au mai le ufiufi laau, ona fa'asolosolo ifo lea i lalo le tulilima.Faatasi ai ma le fesoasoani o le malosi o le lima ma le malosi o le tapulima, sasau le laau loka i fafo, ma tuu le laau i luga o le tauau taumatau e fai ai se tulaga puipui o le uuina o le laau.Fa'alogo lelei pe i ai ni soa po'o isi mea i tafatafa po'o tua o le aufaigaluega, a leai o le a afaina ai isi pe o le a le galue le aufaigaluega.

 

3. Auala vave i fafo: i se fa'alavelave fa'afuase'i, tu'i a'o tu'u i fafo le la'au (e pei o le tu'u i fafo o le la'au aga'i i luga), ma e leai se mana'oga e fai se tu'i puipui.

 

4. Taofi i fafo metotia: pe a latalata tele le fili i lou tino, pe le lava le avanoa e togi ai le pa, o lona uiga, pe a le mafai ona faʻaogaina le auala o loʻo taʻua i luga, e mafai ona faʻaogaina se auala e le masani ai. : o le lima taumatau e uu le laau i luma o le fatafata, o le ulu o le laau e agai i luga, o le faʻaaogaina o le malosi o le lima ma le tapulima faʻamalosi agai i luga lulu i fafo le paʻu, i le taimi lava e tasi, agai i lalo malosi ma loka le tino o le laau.O lenei metotia e tatau ona faia i le tele o taimi.Afai e le lelei le atamai, e le mafai ona faʻaoga e loka ma faʻasaʻo le laʻau.

 

5Tulaga taia o le pou telescopic

 

Aua e te manatu faatauvaa i le malosi o le pu telescopic.Afai e te mama i ai, e gau ai ou ivi ma ivi, ae afai e mamafa, e iʻu ai i le le atoatoa ma le oti.O le mea lea, e tatau ona tatou filifilia vaega taia eseese e tusa ai ma le tulaga o le tulaga matautia e feagai.

 

1. Tu'i le neura radial (tua'i pito), neura ogatotonu (medial forearm), femoral nerve (medial thigh), tibial nerve (medial leg) ma peroneal nerve (lateral thigh) o vaega maso i vae ma lima.E tele aano o neura i alava maso o vaega o maso o loʻo i luga, lea e mafai ona faʻaoga mo aafiaga vaaia

O lea.Atonu e iai foʻi ni ou manatu ma e iai foʻi au lava fautuaga i lenei vaega.So'o se mea ou te fa'amoemoe e mafai ona matou tu'uina atu ia te oe fa'amatalaga Taua.Fa'amolemole va'ai fa'amatalaga uma a SENKEN ile

Upega tafa'ilagi aloa'ia:https://www.senken-international.com/

Facebook:https://www.facebook.com/SENKENCINA

Linkedin:https://www.linkedin.com/company/senken-group-co-ltd/

Twitterhttps://twitter.com/SenkenGroup

YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCsI0ZLvIXOCw-ksm83rBB0g

Valaau faavaomalo0086-577- 88098289

Email: export@senken.com.cn

  • Muamua:
  • Sosoo ai: