Faaloloto le Felagolagoma'i i le va o Leoleo ma Atina'e

微信图片_20180319102636.jpg

Ina ia faʻalolotoina le galulue faʻatasi ma faʻamalosia le fausiaina o mataupu tau leoleo, Mati 15th, o le faʻasalalauga pisinisi e aofia ai Jin Mingyong, Peresetene o le Vaega, Ruan Chengyang, Pule Sili o le Vaega Tolu Alamanuia, ma Wu Junhuang, Faʻatonu Faʻatauga o le Fujian Region na o mai i le Zhangzhou Public Security Bureau, ma le sui failautusi Xu Jia ma isi. Sa faia e taitai o le matagaluega se felagolagomai ma fesootaiga i le va o leoleo ma pisinisi.

ata.png

O lenei fonotaga o fesoʻotaʻiga na taulaʻi atu i le fesoʻotaʻiga o faʻasalalauga atamai faʻatasi ma taavale a leoleo ma mea faʻasaienisi ma tekonolosi a leoleo, ma suʻesuʻeina faʻatasi le masini tekonolosi fou, tekinolosi faʻamatalaga ma le initaneti o mea tekonolosi i vaega o leoleo ma le auina atu, aoina atamai o holographic. faʻamatalaga, ma faʻamatalaga faʻamatalaga lagolago.Le fa'aogaina o fa'amatalaga tekonolosi fa'atasi e su'esu'e le fa'alauiloa ma le atina'e.I le taimi lava e tasi, na latou totogiina asiasiga ma suʻesuʻega i le alualu i luma faifaipea o galuega faʻatasi i le lua tausaga talu ai ma auai malosi i le fausiaina o le matagaluega a leoleo ma tekinolosi.

ata.png

SENKEN GROUP o le a faia taumafaiga uma e fausia ai se faiga faʻapolokiki atamai mo le ZhangZhou Public Security Bureau, faʻaauauina le faʻamalosia o le faʻatonuga atoa o le tulaga saogalemu ma le vaʻaia vaʻaia, faʻatulagaina faʻatulagaina, felagolagomaʻi, ma le saʻo o auaunaga, ma tuʻuina atu le lagolago lelei mo leoleo. faiga fa'afouga a ofisa o le puipuiga lautele.

O le Ofisa o le Puipuiga a le Malo o ZhangZhou o se paaga taua a SENKEN GROUP, talu mai le amataga o le galulue faatasi, o loʻo tausisia pea le suʻesuʻega faʻatasi a leoleo ma atinaʻe galulue faʻatasi e fatu ai le faʻamoemoega o le matagaluega a leoleo faasaienisi ma tekinolosi, faʻapipiʻi lelei punaoa, ma atina'eina o se vaega atoa o le tele-tulaga.felagolagomai loloto.

E ala i le faʻalauteleina o le felagolagomaʻi i lenei vaega autu, o le a tatalaina e itu e lua se mamanu fou i luga o le faʻavae o le taimi ua tuanaʻi, faʻamalosia le pulega o le saogalemu lautele ma le leoleoina atamai, faʻaleleia le gafatia, saoasaoa, ma le aoga o ofisa o le puipuiga lautele i le faʻaumatiaina o solitulafono solitulafono, ma ausia le atoaga o feso'ota'iga feso'ota'iga.

  • Muamua:
  • Sosoo ai: