Fuafuaga Fuafuaga O le Fauga o Talita

O le talipupuni faʻamaonia e mafai ona maua ai se puipuiga sili mo 'au ma vaega a le SWAT, ae e faʻalavelave, e masani ona faʻaaogaina pe a osofaʻia le pito i luma o se siege target, pe a faʻapipiʻiina le vaega toʻaitiiti pe a maeʻa le kata puʻupuʻu, Bulletproof Shield o loʻo i ai le tele o ituaiga mamanu, nisi. iunite pusa faʻapitoa faʻaauupegaina i le puipuiga o se talipupuni e tasi, o le tele o se laʻititi laʻititi, mama mama, e le SWAT au e tasi le lima e uuina, e masani ona faʻaaogaina i galuega laiti avanoa, aemaise lava i le faʻaogaina o le faitotoa.

O le talipupuni lapo'a tele ua mamanuina ina ia i ai faʻamalama mataʻituina, ma faʻapipiʻi moli i luga.

1. Talita fa'aaogaina le fa'ailoga fa'afefete i luga e ausia ai le tulaga tolu e malu pulufana.E masani ona faia i mea e faʻamaonia ai pulufana e pei o uʻamea mama poʻo polystyrene.Mai le tele mago, e oʻo lava i mea mama, o le fetu mamafa e masani lava e oʻo atu i le 10-15 kg.

2. Uu fa'ata'ita'i fa'asaga, e mafai ona fesoasoani e fa'agogo le umi o le tauaveina, uu ma le talipupuni le va o le le itiiti ifo i le 7 senitimita, ina ia mautinoa pe a taia e le warhead le talipupuni, o le deformation e le o'o atu i le fa'asao mago.

3. O le vaega pito i lalo o le talipupuni ua mamanuina ma se pa faʻatapulaʻa e faʻamautinoa ai se mamao patino i le va o le tino ma le talita.

4. O pito lagolago mo masini faʻaopoopo uma o loʻo i luga o le talita, ina ia aua neʻi aʻafia ai le malosi faʻamaonia o le nofoaga tutotonu o Talita.

5. O le faʻamalama mataʻituina i luga o le talipupuni e faia i le polycarbonate multilayer ma e ogatasi ma le pito i luga o le talipupuni.

I luga o le televise, e masani ona vaʻaia e tagata leoleo i foliga o le fili o le a uuina se talita, o le talita faʻalavelave, o le leoleo faʻaonaponei e masani ona faʻaogaina meafaigaluega puipui, o loʻo i ai talita ma pallet lua fatuga.O le tele o talipupuni o loʻo i fafo atu o faʻamaufaʻailoga poʻo faʻailoga faʻasolosolo, aʻo faʻapipiʻi le paleti i luga o le talipupuni, faʻatasi ai ma se faʻamau poʻo se mea faʻapipiʻi.O ana mea e masani lava o le polycarbonate poʻo le fiber tioata faʻamalosia mea mama mama.

O talita faʻalavelave e faʻaaogaina e leoleo faʻalavelave e tali atu ai i le vevesi tele, faʻatasi ai ma le tulaga maualalo o feteʻenaʻiga, ma e mafai ona poloka lelei piliki, laau, tioata ma isi taʻavale ma sasa i fafo o le talita.O uiga o leoleo na faʻaaogaina oloa e iai foʻi le faʻamaoniga o le pulufana, aʻafiaga o le aʻafiaga ma le faʻatinoga o le malamalama malosi, e mafai ona faʻaitiitia lelei ai auupega moli i le vavalalata o le fana, ma e mafai foʻi ona poloka lelei le paʻu lata ane o le galu ma le masima. .A agai i luma le au, o le au muamua e masani ona uuina se talita pa, e maua ai se ufiufi lelei mo le au taaalo i tua.

  • Muamua:
  • Sosoo ai: