Meafaigaluega Fa'alapotopotoga e Tete'e Mu

Meafaigaluega Fa'alapotopotoga e Tete'e Mu

Flame Resistant Organisational Gear, e taʻua o mea faigaluega mo le puipuiga o le afi, o se seti o lavalava e puipuia ai le afi na fausia ma tufatufaina e le Marine Corps ina ia faʻaitiitia ai mu ma mu taʻitoʻatasi.

微信图片_20210907090932.jpg

O le taimi muamua na tuu ai le suti lane i le taua moni o le 2003 Iraq War.Ona o le vevela o le tau i Iraq ma le mamafa o galuega a fitafita US lava ia, ua avea le vevela o se faʻafitauli.

微信图片_20210907091009.jpg

E tusa lava pe fa'atau e nisi o marini ni afu ma ofuina na'o latou lava, e faigofie lava ona mu le mitiafu ona o osofa'iga soo o pomu, ma mafua ai ona manu'a tuga lona lua.Ina ia foia le faʻafitauli o le faʻagesegese o le faʻafefe o le vevela + faigata le puipuia o le afi, na oʻo mai ai suti lane.

微信图片_20210907091029.jpg

Faatasi ai ma lona lagona lelei o le tino ma le lelei o le faatinoga, o le suti lane na amata i le tulaga C i le militeli.E le gata i le Ami, ae o lea ua iai foi suti rane a leoleo.O lenei suti lane fou e pei o Interstellar ua toe faʻaleleia i luga o le faʻavae o le uluai faʻatinoga o suti lane!E fa'amago, fa'amago, fa'amago, fa'amago... Puipuiga atoatoa, tasi le vaega!

Meafaigaluega Fa'alapotopotoga e Tete'e Mu (1).jpg

O le suti lane e aofia ai pito i luga ma ofuvae.E tusa ai ma foliga o le tino Asia ma manaʻoga faʻapitoa, o le ergonomic design ua toe faʻatulagaina, lea e sili atu ona fetaui ma le faʻaogaina o tulaga faʻapitoa a leoleo i totonu o le atunuʻu.

Meafaigaluega Fa'alapotopotoga e Tete'e Mu (2).jpg

O le fatafata pito i luma ma tua o lo'o faia i le lalagaina o le ie mumu aramid/LENZINGFR fa'afefete fa'afefeteina mea fa'afefiloi, fa'atasi ai ma le fa'atinoina o le afi tumau, mea fa'aofuofu o mea e fa'afefete ai le afi po'o le maualuga o le vevela, puipuiga atoatoa o le tino, fa'atinoga sili atu.

Meafaigaluega Fa'alapotopotoga e Tete'e Mu (3).jpg

  • Muamua:
  • Sosoo ai: