Gunfights tapunia Aoga i 2 Michoacán Municipalities

O fana na faamalosia ai le tapunia o aʻoga i le lua o Michoacán municipal i aso talu ai nei, ae o le tele na toe tatalaina i le Aso Gafua.

E le itiiti ifo ma le lua aʻoga i Matanguarán, o se faʻalapotopotoga i le itumalo o Uruapan, na tapunia i le Aso Tofi ona o se fana, ae sili atu nai lo le 20 i Nuevo Parangaricutiro na tapunia i le aso lava e tasi ona o se feeseeseaiga i le va o sui o le Jalisco New Generation Cartel (CJNG) ma le Cárteles Unidos.

I Matanguarán, o tamaiti aoga ma faiaoga i se aoga tulagalua ma se aoga maualuga na maua i le felafolafoaiga o se fana, na lipotia mai e le nusipepa Milenio.O se vitio na lafoina i luga o le Youtube e le nusipepa El Sol de Morelia o loʻo faʻaalia ai tamaiti aʻoga o loʻo ufiufi i luga o le fola o le latou potu aʻoga i le taimi o le misa.

O aoga tulagalua ma aoga maualuluga a Matanguarán na tumau tapunia i le Aso Gafua, o le tala lea a Milenio, ae o le Matagaluega o Aoga a Michoacán na fai mai i se faamatalaga o le tele o aʻoga na tapunia ona o sauaga na toe tatalaina i le Aso Gafua.

Na asiasi atu Milenio i Matanguarán, o se taulaga e gaosia ai le avoka e tusa ma le 20 kilomita mai Uruapan, ma lipotia mai o vaega faaauupegaina o loo vaaia i le eria.

ata

Ina ua maeʻa ona puʻeina i le latou aʻoga mo le tolu itula, na tuua e faiaoga ma tamaiti aʻoga le aʻoga i se taʻavale na faʻafeiloaʻi e le pulega.PU'E VAEGA

Fai mai le nusipepa, e le itiiti ifo ma le to’asefulu ali’i fa’aauupegaina o lo’o ofuina o latou ofu pulufana na vaaia i totonu o se pikiapu lanu uliuli.Fai mai e le o iloa e tagata o loʻo nonofo ai pe o i latou o ni sui o le puipuiga a le tagata lava ia poʻo le faʻatau fualaau faasaina ae na latou faʻaalia ua tele masina o latou i ai i lea nofoaga.Na taua e tagata o lo o nonofo ai ia Milenio e fa’apea, o ali’i lava ia na a’afia i le tauga o fana i le vaiaso na te’a nei.

I Nuevo Parangaricutiro, lea e tuaoi ma Uruapan, o le Aso Tofi na teʻa nei na tulaʻi mai ai le vevesi na maliliu ai ni alii se toʻalima.O le feeseeseaiga na tupu i totonu ma faataamilo i le maota o le malo i le taulaga o Nuevo San Juan Parangaricutiro.E i ai se aoga tulagalua e na o mita mai le maota o le malo, ae sa gaogao ina ua tupu le fana, o le tala lea a Milenio.

Na lipotia mai e le nusipepa e faapea o le facade o le aoga tulagalua a José María Morelos na faaleagaina e le faitau selau o pulufana i le taimi o le feteenaiga, ae na maua e le tagata teu fale tupe faaalu i totonu o le faleaoga i le Aso Gafua.

Na taʻua e le puleaoga o Adolfo Torres e iai tulafono a le aʻoga e puipuia ai tamaiti aʻoga pe a tulaʻi mai fana e latalata ane.O tatagi e tolu o le logo a le aoga e fautuaina ai tamaiti aoga ma faiaoga e nonofo i totonu o latou potuaoga ma taooto i luga o le fola, o lana tala lea.

O Michoacán o le lona tolu o setete sili ona sauā i Mekisiko i le tausaga talu ai, ma le silia ma le 2,700 fasioti tagata.Na taʻua talu ai nei e Kovana Alfredo Ramírez Bedolla o le faʻafilemuina o le setete atonu e ono tausaga.

SENKEN NIJ IIIA ofu pulufana.Tausia lou saogalemu, laveai lou ola.

ata

ata

ata

Mea e ave ai Vest: 1000D Nylon

SAP Mea: Aramid

Tele: S, M, L

Puipuiga nofoaga: 0.31m2, 0.34m2, 0.37m2

Mamafa: 2.30±0.2kg, 2.50±0.2kg, 2.70±0.2kg

Vaega Puipui: Luma, Tua, Itu

Puipuiga Tulaga: NIJ 0101.06 IIIA

Tuto'atasi

O lo'o avanoa taga ipu pito i luma ma tua

Ole velcro pito i luma ma tua e avanoa mo le makaina

  • Muamua:
  • Sosoo ai: