Fa'asa'i Loimata lima

1.jpg

I le ti le mavae ai o le aso o Me, sa i ai ni tetee sauā i Pale ina ua maeʻa ni faʻataʻitaʻiga filemu.E afe ma afe alii matapulepule na taia faleoloa ma tauai pomu penisini.Na fa'aaoga e leoleo o Paris le kesi loimata ma fana vai maualuga e tau ai i tua ma pu'eina le silia ma le 200 tagata.

2.jpg

Va’ai i le maketi i totonu o le atunu’u, i le aso 18 o Me, e to’a 18 tagata o le misa tele;i le aso 13 o Me, o le vaega o auala a Fujian e tau ma meafaigaluega osofaʻi;ia Fepuari 25, Jiangnan, Nanning I le lata ane o le Alalaupapa Yonghe i le itumalo, sa i ai se mataupu tele o taua ma le silia ma le 100 tagata ma mafua ai le tele o manuʻa.

 

I le feagai ai ma le faateteleina o le ogaoga o tulaga faʻaagafesootai ma gaioiga faʻasolitulafono eseese, o mea faigaluega a leoleo o loʻo tuʻuina atu e leoleo e tatau ona faʻapipiʻiina ma le tele o le kasa loimata e faʻaopoopo i mea faigaluega masani ma talita faʻalavelave ina ia mafai ai ona faʻatautaia ituaiga faʻalavelave faʻafuaseʻi.

3.jpg

Ona o lenei tulaga, na faʻaalia ai e Senken se masini faʻapipiʻi loimata, o se masini e le faʻamaʻi, maualuga-omiga faʻatumu ma faʻaumatia e faigofie ona feaveaʻi ma e fetaui lelei mo le faʻateʻia ma le faʻateʻaina o tagata.

4.jpg

I a'oa'oga mo leoleo i aso o le vaiaso, e mafai ona toe fa'aaogaina i le fa'atumuina o vai mama.E tusa ai ma manaoga eseese o le siosiomaga i le taimi o le taua moni, e mafai ona faʻapipiʻi faʻaopoopo faʻaopoopo i le taimi lava lena (OC loimata, pisia, foam afi afi afi).

 

Parameter:

 

Suavai faʻatumu voluma: 1.5 lita

 

Galulue mamafa: 18bar

 

Vaitafe tane mamafa: 11cm

 

Aofa'i umi: 45cm

 

Le mamao sili ona umi (beam): ≤ 10 mita

  • Muamua:
  • Sosoo ai: