Tala'aga o Senken Group

Fa'amatalaga a le Kamupani:

 

Senken Group Co., Ltd. o se atina'e fa'atekonolosi eseese fa'apitoa mo le saogalemu lautele lautele ma tu'uina atu fofo fa'apitoa mo pisinisi a le militeri ma leoleo.Talu mai lona faʻavaeina i le 1990, ua ave e Senken le misiona o le faʻalauiloaina o le alualu i luma o meafaigaluega a le militeri ma leoleo ma le alamanuia saogalemu lautele e tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa ma auaunaga maualuga.

 

Faʻamaoni, faʻafouina ma le mamao, e tuʻuina atu e Senken tagata faʻatau i vaega o le pulega o leoleo, faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga, faʻaupuga atamai, auaunaga faʻavae, mea faʻapitoa taʻavale, meafaigaluega a leoleo ma isi matāʻupu e ala i le faʻaauauina o mea fou ma atinaʻe ma suʻesuʻega loloto i luga o le atamai ma faʻamatalaga. talosaga.Saogalēmū ma faʻatuatuaina, oloa faʻatekonolosi, fofo ma auaunaga, tatala le galulue faʻatasi ma paʻaga siʻosiʻomaga, faʻaauau pea ona fausia le taua mo tagata faʻatau, ma avea ma faʻalauiloa taua ma taʻitaʻi o pisinisi o le "militeli atamai ma leoleo".

ata

 

Aganuu a le Kamupani:

 

Vaaiga: Fausia le taua ma manumalo faʻatasi i le lumanaʻi

 

Manulauti: O se fa'ata'ita'iga mo le alamanuia o meafaigaluega a le militeri ma leoleo

 

Misiona: Faʻavae i luga o Saina, faʻailogaina o le lalolagi, tautua i le militeli ma leoleo, tautua i le atunuʻu, ma puipuia le "puipuiga o tagata"

 

Fa'atauaina: fa'amaoni, fa'afouga, fa'amaoni ma galue malosi

 

Senken faʻapipiʻiina le taua tele i le fausiaina o aganuu faʻapisinisi, faʻatinoina le tiute faʻaagafesootai, tuʻufaʻatasia le faʻalauiloaina o le alamanuia ma le sao i le sosaiete i le vaʻaiga ma le misiona a le kamupani, fausia malosi se faʻataʻitaʻiga pulega faʻaonaponei, faʻafetaui i suiga o maketi, saili le faʻamaopoopoina o punaoa. , ma ave le atina'e ua leva le seneturi e fai ma fa'atonuga e ta'ita'ia Faatasi ai ma ona lava manatu ma le fa'amaoni o lona aiga ma lona atunu'u, o lo'o naunau ma tauivi.

  

Fa'atekonolosi fou:

 

O Senken o loʻo i ai se R&D atoatoa, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, gaosiga ma faʻagaioiga faiga ma meafaigaluega, faʻatasi ai ma le R&D ma le au faʻapitoa e sili atu i le 200 tagata, ma le tele o oloa ua maua le agavaa mo meafaigaluega a leoleo lisi a le Matagaluega o le Puipuiga a le Malo ma le agavaa. mo le sapalai e ala i le maliliega a le nofoaga autu e faatau ai meafaigaluega a leoleo.Atina'e fa'atekonolosi a le atunu'u, vaega o sui o le Komiti Fa'ata'atia a le Matagaluega o Puipuiga Lautele, fa'auluuluga o le Asosi o Alamanuia Meafaigaluega a Leoleo a Saina, ma le sui-peresitene o vaega o le China Security Industry Association.

 

Ua fa'atuina e Senken ni fa'alapotopotoga fou e pei o a'oga su'esu'e a le itumalo, nofoaga fa'atekonolosi fa'aprovincial, fale fa'ata'ita'i fale gaosi oloa fa'apitonu'u, fale faigaluega fa'a-doctorate a le itumalo, ma fale talenia maualuluga.E galulue fa'atasi foi ma le First Research Institute a le Matagaluega o le Puipuiga a le Malo, le Traffic Management Institute a le Matagaluega o le Puipuiga a le Malo, ma le Guangzhou Academy of Sciences.O le lala, le Institute of Acoustics o le Chinese Academy of Sciences, Zhejiang Police College, Zhejiang University, Hangzhou Dianzi University, ma Wenzhou University ua faʻavaeina sootaga felagolagomai.Ua latou mauaina le silia ma le 200 pateni ma sili atu i le 50 puletaofia.Sa latou auai i le toe iloiloga o tulaga fa'ale-atunuu ma alamanuia mo le tele o taimi, ma sa latou fa'atinoina mataupu fuafuaina e lagolago ai Saienisi ma tekonolosi ma poloketi R&D autu a le atunu'u.

 

Pisinisi manuia:

 

I le avea ai o se taʻutaʻua taʻutaʻua i totonu o pisinisi, o loʻo i ai nei i Senken lala e aofia ai le sili atu i le 30 aai i le atunuʻu, e aofia ai Beijing, Guangzhou, Shanghai, Wuhan, Chongqing, Wenzhou, Hangzhou, ma isi, ausia le tele o faʻasalalauga pisinisi i le atunuʻu.I le taimi lava e tasi, o paranesi taʻitasi o loʻo i ai se nofoaga faʻatau atu, lea e mafai ona tuʻuina atu i tagata faʻatau se puipuiga pe a maeʻa faʻatau i le taimi muamua.

 

E le gata i lea, i tausaga talu ai nei, ua faʻalauteleina ai e Senken lana pisinisi i luga ole laiga ma laina gaosiga o oloa faʻapitoa.Ua tatalaina galuega faʻatau i luga o le tele o faʻatauga i luga o le initaneti e pei o Douyin, Taobao, Tmall, JD.com, ma Zhengcaiyun, ma tatala faʻatauga i le militeli, leoleo, pisinisi, ma tagata masani.Laina tuʻufaʻatasia e tatala ai le maketi a le atunuʻu ma iloa ai le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga o B2B ma B2C.

 

Tala'aga puupuu:

 

I le aso 18 o Me, 1990, na resitalaina aloaia ai ma faavaeina le Falegaosi Mea Fa'aeletonika a Senken, ma folau atu ai Senken.

 

I le 1993, o le kamupani muamua i totonu o le atunuʻu na faʻalauiloaina moli lapataʻiga taʻavale ma sirens maualuga, faʻatumu le avanoa i le maketi, ausia le tau o le gaosiga o le 20 miliona yuan, ma amata ona faʻaalia.

 

I le 1994, na siitia atu i totonu o se falegaosimea fou i Lucheng Industrial Zone, faʻalauiloaina se faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei faʻatautaia o atinaʻe, faʻavae le ofisa muamua i fafo, ma ausia se oso fou i le atinaʻe.

 

I le 1995, o le gaosiga ma le faʻatauga o le aofaʻi na oso i le tulaga muamua i totonu o le atunuʻu, ma tuʻuina ai se tulaga taʻutaʻua i totonu o le ofisa o leoleo afi a Saina.

 

I le 1997, na faʻalauteleina ai lana pisinisi ma ulufale atu i le matata o le saogalemu o inisinia ma le afi afi afi, pasia le faʻamaoniaina ma le fuaina o faiga faʻamaonia, ma faʻalauiloa atoatoa le ISO9001 pulega lelei.

 

I le 1998, na maeʻa ai le faʻatulagaina o faleoloa faʻatau e 14 i le salafa o le atunuʻu, ma o le sini fou o le atinaʻe o le "mai le tele i le sili" na faʻatulagaina;na toe faaigoa le kamupani "Wenzhou Senken Industrial Corporation", o le CIS image recognition system na faʻalauiloaina, ma faʻagaoioia le logo fou;o le kamupani maualuga-tekonolosi a le itumalo na tuuina atu Tekonolosi pisinisi faailoa.

 

I le 1999, na auai ma le manuia i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o le eletise eletise-acoustic alarm mo le puipuiga o le ea a le National Standards Committee.

 

I le 2000, na faʻatūina ai le Matagaluega o Fefaʻatauaʻiga i Fafo e ulufale atu i le maketi faavaomalo, o le muamua i le alamanuia e maua ai le aia tatau e faʻatau atu ai e le tagata lava ia fefaʻatauaiga i fafo;na avea ma sui fa'atasi o le Komiti Fa'atonu a le Atunu'u.

 

I le 2001, na faʻalauiloaina ai e le kamupani meafaigaluega faʻatautaia faʻamatalaga ma fausia se faʻavae faʻaoga faʻaoga numera.Na suia e le kamupani lona igoa i le "Zhejiang Senken Industrial Co., Ltd.";faʻalauteleina lana laina oloa ma teu faʻafaigaluega i le atinaʻeina ma le gaosiga o oloa gaosi meafaigaluega.

 

I le 2002, na maeʻa ai le paka fou a le kamupani, faʻatasi ai ma le faʻaleleia o tekonolosi, faʻafouina meafaigaluega, ma le faʻaleleia atili o le gaosiga, ma ulufale ai le kamupani i se laasaga fou o le atinaʻe.

 

I le 2003, na fa'atūina ai se lala o meafaigaluega mo le puipuiga o le ea e fa'alautele vaega fou o oloa;O oloa autu tau fefa'ataua'iga i fafo na pasia le fa'ailoga CE Europa ma ulufale manuia i maketi a Europa ma Amerika.

 

I le 2004, na faʻatuina ai e le kamupani se lala o Senken Technology ma amata ona ulufale atu i le fanua o masini feaveaʻi ma moli feaveaʻi, ma o le faʻaogaina o le vaega na faʻavaeina muamua;faatasi ai ma le valu pisinisi lauiloa i Wenzhou, o le uluai consortium tumaoti a le atunuu-o le Sino-Swiss Consortium na fausia.

 

I le 2005, na valaaulia ai Hu Jintao e avea ma Peresetene o le Setete i soo se taimi e asiasi i le Iunaite Setete, Costa Rica, Sigapoa ma isi atunuu e saili avanoa pisinisi i fafo;maua mamalu e pei ole Zhejiang Patent Demonstration Enterprise, Zhejiang Advanced Demonstration Enterprise, Zhejiang Famous Brand Product, Wenzhou Civilized Unit, Senken Development A tele le gauai.

 

I le 2006, sa auai o ia i le fa'atauga fa'atotonugalemu a le Matagaluega o le Puipuiga a le Malo mo le tolu tausaga sosoo.O moli lapataiga a Senken na avea ma filifiliga sili, ausia le numera 1 i le atunuu mo le sefulu tausaga sosoo;o le faʻavaeina o se kamupani lala o le toe fuataʻiina o taavale na ulufale atu i le matata o pisinisi faʻapitoa faʻaleleia taavale.

 

I le 2007, na faʻaleleia ai i se kamupani faʻalapotopotoga e le faʻaitulagi ma suia lona igoa i le "Senken Group Co., Ltd.";sa fa'ailoaina ose atina'e fa'atekonolosi maualuga i le Fuafuaga o le Suli a le Atunu'u;fa'atūina Senken e fa'ataunu'uina le fa'amauina o tupe fa'apisinisi ma tupe fa'aletupe;ma sa filifilia i le Top 100 Wenzhou Enterprises.

 

I le 2008, na valaaulia ai o ia e Peresitene Hu Jintao i soo se taimi e asiasi i Peru e auai i le fonotaga a le APEC;sa malaga faatasi ma Wen Jiabao i lana asiasiga i Aferika Tutotonu;ma sa auai i le toe iloiloga o le tulaga o le atunuu mo moli faapitoa e makaina ai taavale.

 

I le 2011, i le tali atu i le pailate o le suiga o tupe a Wenzhou, na auai i le Lucheng Home Credit Microfinance Company ma ulufale atu i le pisinisi tau tupe.

 

I le 2012, na maua ai e le Ta'ita'ifono Chen Shisheng le igoa o le Wenzhou Financial News Person of the Year and Economic Person of the Year;Na tofia Senken e avea ma nofoaga faʻasalalau i fafo ma faʻatalanoaga a Wenzhou.

 

I le 2013, o loʻo faʻatulagaina i totonu o le pito i luga e sefulu ituaiga o meafaigaluega a leoleo i Saina;na filifilia e avea ma sui taʻitaʻifono o le China Security Industry Association.

 

I le 2014, o oloa ma auaunaga na faʻaauau pea ona tuʻufaʻatasia ma faʻaleleia, faʻatasi ai ma le atoaga o oloa ma auaunaga e tasi e tuʻu ai le fausiaina o se "Chinese police equipment integrator" i se auala atoa.

 

I le 2015, na ausia ai e le kamupani se relay lanumoana i le lanumoana, ma o se augatupulaga fou o le foeuli na taʻitaʻia le kamupani e fausia se vaaiga fou mo le atinaʻeina o kamupani i le itu o le faʻapitoa, faʻavasegaina, ma le toe faʻafouina.

 

I le 2016, na faʻamauina ai le maualuga o faʻatauga mo le tolu tausaga sosoo, na faʻaigoaina o se kamupani faʻatupulaia maualuga, o se kamupani faʻaleleia autu ma se kamupani taʻutaʻua i le tamaoaiga numera, ma ulufale atu i se tulaga fou o le faʻaleleia ma le vave.

 

I le 2017, fuafua le fuafuaga faʻafouina i le vaitau fou, faʻateleina tupe teufaafaigaluega, faʻalauiloa taleni, ma faʻamalosia le galulue faʻatasi e avea ma taʻitaʻi o leoleo atamai feaveaʻi.

 

I le 2018, o le a matou fausia se faavae mo le faʻatulagaina ma le tuputupu aʻe, faʻalauiloa se lisi o fuafuaga, ma saili e faʻalautele atili ma faʻamalosia i le fesoasoani a le maketi tetele.

 

I le 2019, maua le avanoa o le militeri-sivili faʻatasi, faʻalautele le faʻaogaina o le pulega tuʻufaʻatasia e maua ai le Vasega A o auupega agavaa ma tulaga lona lua tulaga faalilolilo agavaʻa, faʻaogaina le faiga faʻa-militeli a le atunuʻu, ia i ai se seti atoa o tulaga tau alamanuia a le militeri, talia poloaiga mai le Matagaluega a le Ami, ma ulufale aloaia i le maketi oloa faamiliteli .

 

I le 2020, auai malosi i le laina pito i luma o le faʻamaʻi puipuia ma le faʻatonutonuina o le gaosiga ma le puipuia o faʻamaʻi ma le faʻatonutonuina o mea e lagolago ai, e atagia ai le vaitau fou o pisinisi faʻapisinisi ma matafaioi, ma lipotia e le CCTV ma isi faʻasalalauga;fa'alauiloa oloa fou ma fa'alautele fanua fou e fa'amalieina ai le a'afiaga o fa'ama'i, ausia le tuputupu a'e e fa'asaga i le tulaga, fa'aalia ai le maufetuuna'i o kamupani ma le mafai ona fa'alavelave.

 

I le 2021, o le a tuʻuina atu ai le igoa o le National Specialized, Specialized and New Little Giant, lea o le a faʻavae atili ai lona tulaga taʻutaʻua i totonu o le alamanuia;fuafua le fuafuaga tau atina'e e lima tausaga ma sini o le vaeluagalemu mo le laasaga fou, ma agai i luma i se sini maualuga.

mamalu tau pisinisi:

 

E ala i pulega faasaienisi, faiga fou faatekinolosi ma auaunaga maualuga, ua faaauau pea ona faaleleia e Senken lona tulaga pulega kamupani ma faatauva maketi, ma fausia le "Senken" ma "SENKEN" ituaiga.O le kamupani ua tuuina atu o se atinaʻe faʻatekonolosi a le atunuʻu, o se atinaʻe faʻapitoa faʻapitoa a le atunuʻu, o se faʻapitoa faʻapitoa a le atunuʻu ma atinaʻe tetele fou faʻapitoa, o se atinaʻe faʻatoʻaga siamupini le vaaia i le Itumalo o Zhejiang, o se atinaʻe faʻataʻitaʻiga fou i le Itumalo o Zhejiang, o se auaunaga faʻavae. faʻataʻitaʻiga atinaʻe i le Itumalo o Zhejiang, ma se faʻataʻitaʻiga fou atinaʻe i le Itumalo o Zhejiang, Zhejiang Province Patent Demonstration Enterprise, Zhejiang Province Civilized Unit, Top Ten Police Equipment Brand Enterprises, ma isi.

 

Fa'asologa o oloa:

 

O ana oloa e aofia ai:

 

Lapataiga mo moli:

 

Lapata'i lamepa mo ta'avale fa'apitoa, se seti atoa o mea faigaluega a leoleo uila afi, fa'ailo ta'avale, fa'ailo puipui o le ea, mea fa'apitoa mo moli fe'avea'i, fa'apitoa leo ma mea fa'apipi'i malamalama.

                                             

Mea faigaluega fa'apitoa a leoleo:

 

Meafaigaluega puipui, masini leoleo taʻitasi, mea faigaluega a leoleo taʻavale, mea e teteʻe atu ai i faiga faatupu faalavelave, asiasiga saogalemu ma meafaigaluega EOD, meafaigaluega laveaʻi faʻafuaseʻi, suʻesuʻega faʻapitoa ma meafaigaluega suʻesuʻe solitulafono

 

Tu'ufa'atasiga faiga fa'amatalaga:

 

Telefoni feavea'i atamai patrol terminal, fa'alogo-va'aia tulafono fa'amalosia tulafono fa'afoma'i, faiga lapata'iga mamao mamao, fa'aoga drone ma le fa'afoega, faiga fa'afoega o masini atamai.

 

Tatala fa'asologa o oloa mo tagata uma:

 

Faʻamalama feaveaʻi, femalagaaʻi i fafo, puipuiga malu, laveaʻi faʻafuaseʻi, mea faʻapitoa, faʻaleleia o taavale

  

Fofo:

 

Alamanuia fa'apitoa: lagolago ta'avale aloa'ia, fa'amalosia tulafono a leoleo i auala, puipuiga i luga ole laiga o fa'alavelave tetele, puipuiga o nofoaga autu e pulea, fa'amalosia tulafono o tiute i aso ta'itasi, ma le tausiga o le saogalemu o nofoaga faitele.

 

Avanoa mo tagata uma: lapataiga femalagaa'i i le po, saogalemu i fafo, meafaigaluega laveai faʻafuaseʻi, faʻamautinoaga saogalemu o iunite, puipuiga o le faʻaogaina o le tagata lava ia, suiga o taavale a le tagata lava ia / iunite

  • Muamua:
  • Sosoo ai: